úterý 26. března 2013

Soutěžní vzpomínání

Většinou nesoutěžíme, ale toto chtěly samy a můrovaly... Holky se na jaře 2011 a 2012 zůčastnily soutěže    "Obleč si svoji panenku"  modní návrhářky Dany Dobřichovské. Přihlášených nebylo moc (to jsme zjistily až po uzávěrce), ale holky se do toho pustily hodně samy. Alžběta chtěla něco s paličkováním. Žanda se rozhodla na poslední chvíli, takže model  ala zjednodušená ENKAUSTIKA (papír-voskovky-žehlička na běžky) vznikala ve sklepě pod dohledem tatínka. Nultý ročník Alžběta vyhrála (šaty nosí ještě teď a jsou pěkné i k ryflím). 
     Další rok se holky těšily a protože zase chtěly hodně "samy", neměly šicí modely, ale takové aby je zvládly. Alžběta, z nohavice od ryflí a organzové parády, měla jen lehké šití rozparků a kytek. Žanda si sice pěkně nabatikovala hedvábí, ale to nikdo nemohl poznat. Ta hodně lepila tavnou pistolí, ale model její.
      Letos, pokud soutěž bude, se holky zase chystají. Asi nejedou na vítězství, protože umělohmotný nápad jedné z nich to určitě nevyhraje, ale jim to zřejmě nevadí :-). A to je dobře!

1. ročník:

2 ročník:
http://zdarsky.denik.cz/zpravy_region/oblekli-si-svoji-panenku-a-ted-cekaji-na-verdikt-verejnosti-20120403.html

Žádné komentáře:

Okomentovat